Ploome - Blogs
May
28

Uztura bagātinātāji

Tie, kas mani pazīst vai ir par šo tēmu ar mani runājuši, labi zina manu kategorisko un dažreiz arī agresīvo attieksmi, pieminot UB - uztura bagātinātājus.
Precīzāk, attieksmi pret izplatītājiem, ar kuriem tas viss nesaraujami saistās.

Mans bonuss - man ir gan zināšanas, gan noformulēts viedoklis, tapēc mani nav viegli pārliecināt par to, ka kaut kas mistisks DARBOJAS kā brīnumlīdzeklis, īpaši, ja sastāvs ir tieši tāds pats kā aptiekā nopērkamam (turklāt vismaz 5x lētāk) preparātam!

Īpaši tad, ja pārliecinātājs pats gūs materiālu labumu no mana pirkuma, ir uzmācīgs, ietiepīgs un izmanto tās frāzes, ko es jau zinu no galvas, piedevām neko nezinot nedz par pašu produktu - tā sastāvu un darbību, bet zinot tikai to, ka visas mani interesējošās lietas ir “firmas noslēpums”…


Bet šoreiz ne par to.

Man te viens prātīgs cilvēks pameta ideju par to, ka savus pēdējos nometamos kilogramus es varētu mēģināt nodabūt ar kādu tablešu palīdzību. Es, protams, neesmu ar pliku roku ņemama, nepiekritu pirmajam piedāvātajam variantam, bet veicu nopietnus izpētes darbus.

Ar vārdu tabletes es nedomāju visus tos ķīniešu s***s, ko kā aptrakušas tagad dzer iekšā Latvijas sievietes - par tiem man būs atsevišķs ieraksts.

Trīs dienās cītīgi izrakņāju krievu un angļu lielākos fitnesa un bodybuilding forumus, palasījos par fatburneriem jeb tauku dedzinātājiem, piemetu un atsvaidzināju savas zināšanas farmakoloģijā, apjautājos vēl dažiem paziņām atsauksmes par konkrētiem preparātiem un izšķīros, ka tiešām jāmēģina.

Ap šo brīdi jau manai pasta nodaļai tuvojas kārotā burciņa ar šķidrajām Lipo 6 kapsulām. Tā nu bija mana izvēle.

Reklāma tā nav ne mazākajā mērā, vienkārši atzinu to par sev piemērotāko variantu ar labākajām atsauksmēm - lai nav par stipru manai sirdij un miesai, lai sastāvs nodrošinātu ne tikai tauku dedzināšanu un termogēno efektu, bet arī enerģijas pacēlumu, lai beidzot varu saņemties vingrot un kustēties! Turklāt svarīgi bija, lai preparāts ir legāls civilizētajā pasaulē.

Nu ko - tagad gaidu, ceru, ka rīt vai parīt jau varēšu ķerties klāt! Brīdis būs labi piemērots, šodien paredzēts pasākums ne pa jokam. Tad attapšos, atjaunošu spēkus un ūdens līmeni organismā un sākšu jaunu posmiņu.

Posted in Idejas un Pārdomas |

4 Responses

  1. interesents Says:

    Kāpēc izvēlējies šos? pēc kādiem kritērijiem?kurus variantus vēļ apskatiji?

  2. Eva Says:

    Nevajag pirkt nezinamus “brinum” preparatus! Tacu ir sporta uztura veikals, piem. “Veselibas Pasaule”. Produkts ir parbaudits un kvalitativs. Ari nevajag domat ka rezultas bus bez sporta nodarbibam!

  3. laila Says:

    Eva - tas nav nezināms “brīnumpreparāts”.
    brīnumiem es jau sen neticu, taču zāļu un UB farmakoloģiskās īpašības zinu pietiekami labi, lai izvēlētos efektīvus preparātus, nevis to, ko tirgo VP ;)

  4. Eva Says:

    Pasakiet kadus tauku dedzinatajus labak pirkt (un kur)?

    Ari pastastiet par vitaminu kompleksiem- aptiekas pardod loti mazas devas ( IDD - ieteic. dienas deva) mazak par 100%. Pec tas lietosanas neko nejutu.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.