Ploome - Blogs
Mar
7

Sporta zāle

Vispār jau iesākumam jāpiebilst, ka dzīvesveids man ir pietiekami kustīgs - biroja krēslus nedeldēju, daudz staigāju kājām - protams, ne brīvprātīgi - lai tiktu līdz tuvākajam transportam, man vien jānoiet aptuveni 12-15 minūšu garš gabaliņš. Un tā 2-4-6 reizes dienā.

Šodien pirmā diena sporta zālē pēc lielās pauzes. Esmu sastādījusi jaunu programmiņu, malziet smagāku, vairāk vingrojumu, taču pagaidām necentīšos to izpildīt maksimāli - tas vēl fiziski nav iespējams.

Sāku ar pietiekami spēcīgu iesildīšanos - pusstunda uz stepera, ātrums un intensitāte pietiekami augsta, lai kārtīgi izsvīstu.
Tālākais plāns - ķermeņa apakšdaļas treniņš trenažieru zālē.

Plāns, protams, ģeniāls, bet laikam nebiju aprēķinājusi, ka ar brokastu gaļas šķēli un pusdienu bumbieri būs stipri par maz, lai to izpildītu. Tā kā esmu pieradusi ēst sātīgi un DAUDZ, šodien jūtos kā koncentrācijas nometnē. Arī pēc stepera pamīcīšanas sajutu sen nebijušo sajūtu, kad tuvojas ģībonis, metas melns gar acīm un reibst…

Pasēdēju minūtes desmit ģērbtuvē, apsvēru domu iet mājās, bet pārdomāju - pirmā diena un jau padošanās nebūtu manā stilā! Esmu nežēlīga, laikam gan.

Turpinājums nebija nemaz tik slikts

  • Pietupieni ar stieni 10×3
  • Vilkme ar stieni 10×3 (Jāpiebilst - ja es rakstu “ar stieni”, tas tieši to arī nozīmē. Ripas pievienosies vēlāk)
  • Pietupieni trenažierī, platām kājām un kājām kopā
  • Kāju iztaisnošana, kāju saliekšana
  • Iekšējo muskuļu vingrojumi
  • Vingrojumi ikriem

Aptuveni puse plāna tika izpildīta, vēl puse palika - izklupieni, muguras lejasdaļa, prese u.c. Kad pārvarēšu slinkumu, papūlēšos publicēt programmiņu ar visu vingrojumu uzskaitījumu un lietotajiem svariem.
It kā nav nekas daudz, bet nojaušu, ka pēc tik ilga pārtraukuma rīt jutīšu sekas.

Posted in Sports un Fitness |

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.