Ploome - Blogs
Mar
10

Sestdienas rīts

Mmm, kā man patīk šie sestdienu rīti! Īpaši pēc tik aktīvi-atraktīvām piektdienām, kāda bija vakar!…

Tā laiskā sajūta, kad pamostoties nesaproti - esi slima vai vesela, tāda patīkami apdullusi vari netraucēti gulšņāt, pārdomājot dienas plānu un pārskatīt izdarīto. Muskulīši vēl patīkami iesāpas - vai nu no pēdējo dienu sportošanas, vai nu no vakardienas ūdens aktivitātēm; uz ķermeņa (kā jau parasti) ir parādījušies daži jauni, nenosakāmas izcelsmes zilumi, bet prātā dzimst doma par atslodzes dienu šodien. Tas tiešām derētu pēc ekskursijas pīrādziņu izvirtībām. Tikai kuņģītis jau rūc pēc brokastīm, un nezinu, vai labā doma neizkūpēs gaisā, pirms tikšu pie ledusskapja.

Skaidri zinu, ka tad, kad varēšu to atļauties, noteikti būs jāiegādājas personīgais masieris un laba burbuļvanna - tās tomēr ir neaizvietojami patīkamas lietas. Iesaku.

Un vispār - pozitīvas emocijas pievelk pozitīvus rezultātus. To es jau sen esmu zinātniski pierādījusi! Un tieši pēdējās dienās, kad manī ir tik daudz iedvesmas kaut ko darīt un mainīt, notiek ievērojamas pārmaiņas, kuras no manis nemaz nav atkarīgas! Uhh, lai tas pagaidām paliek mans noslēpums, bet ceru, ka viss izdosies kā gribēts. Šodien būs laba diena.

Posted in Idejas un Pārdomas |

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.