Ploome - Blogs
Apr
13

Piektdiena, trīspadsmitais

Tāda sagurusi diena šodien.
Parasti kombinācija - piektdiena, trīspadsmitais datums izcēlās ar kādiem svarīgiem notikumiem; šodien - tieši otrādi - sapņoju par diendusu.

Pašsajūta joprojām turas ne pārāk laba, sporta zālei neatliek spēka un laika, viss pārējais kaitina un tracina.

Pozitīvais - šodien saņēmu vēl vienu vērā ņemamu komplimentu par to, ka esmu notievējusi. Nolēmu, ka, ja iesnas mazināsies, varētu no nākamās nedēļas atsākt sportot. Svari stabili turas uz 61 kg atzīmes, šorīt pat mazliet svārstījās uz 60 kilogramu pusi… Nav slikti.

Joprojām aktīvi gaidu vasaru, siltu laiku, sauli, vieglākas drēbes. Viss tas, kas bija pirms apmēram mēneša un liecināja par strauju pavasari, tagad ir pazudis. Gaisa temperatūra +3 grādi mani galīgi neapmierina. Nomāc, tā teikt. Pat divritenis jāatliek atpakaļ pieliekamajā.

Šodien apēstais:

  • 180 grami tunča = apmēram 200 kalorijas, brokastīm.
  • 2 speķa rauši dienas laikā. Nav jau labi, bet bija mājās un ļoti garšīgi.
  • Neliela plova porcija ar skābētiem gurķīšiem. Plovs jāpaliela - netrekns, draudzenes mammas gatavots un ļoti garšīgs! Pēdējā laikā man aizdomīgi bieži sagribas pašai kaut ko pagatavot, šodien tika pamesta jauna ideja.
  • 2 šokolādes konfektes - mani pacienāja, pašai, jāatzīst, saldumus sakārojas ļoti reti. Tas arī priecē.
  • Vakariņas - 4 nelielu vārītu ceptu kartupeļu pusītes, šķēlīte cūkgaļas, tomāts, gurķis, mazliet Ķīnas mērces - ceru, ka garajam vakaram pietiks.

Posted in Diēta un Uzturs |

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.