Ploome - Blogs
Jan
28

Iedvesmas diena

Ieskatījos te, dienasgrāmatā un pilnīgi vai sabijos - tik sen nekas nav rakstīts!
Turklāt tik daudz ir noticis pa šo laiku, lai arī - no otras puses - nekas pārāk sevišķs arī nav gadījies.

Kopš oktobra mana forma nekur nav zudusi. Ja nopietni, pirms Ziemassvētku brīvlaika svēru 55 kilogramus. Protams, ar piebildi - PIRMS Ziemassvētku brīvlaika : ) Svētki, neliels ceļojums, romantika, daudz gardumu un pilnīgs paškontroles trūkums mani atmeta stipri vien atpakaļ un šorīt biju 56kg smaga.


Taču galvenais ir tas, ka Iedvesma ir tepat tuvumā!
Šī ir pirmā reize, kad, aizbraucot mīļotajam, es nemetos pa tiešo pie ledusskapja, bet gan - gluži otrādi - saplānoju, ko un kā darīt, lai pamazām tiktu tajā punktā, kur biju pirms Ziemassvētkiem.

Esmu piefiksējusi, ka, lai cik augsta būtu mana motivācija, mīļotā cilvēka klātbūtne uz notievēšanu atstāj tikai sliktu ietekmi. Pirmkārt, gribas vienam otru lutināt - arī ar fast-food’u (jo ikdienā tādus “draņķus” neēdam, bet “dažreiz” jau drīkst), garšīgiem mājas ēdieniem lielās porcijās utt. Uz velotrenažiera savās maģiskajās gumijas biksēs drauga klātbūtnē man arī nāk smiekli uzkāpt, turklāt, kopā esot, ir tik daudz citu - labāku lietu, ko darīt, ka sportiņš piemirstas. Esmu izlaidusies, jā, jā…

Tagad man ir saspringts laiks - rīt pēdējais eksāmens ziemas sesijā, gana daudz darba, arī mazliet iedvesmas uzlabot Ploome.Com saturu un darbību, tā kā liekas apņemšanās uz tāda pozitīva viļņa nāk tikai par labu.

Tātad - sāku ar svētdienu-brīvdienu, kad pēc kārtīgas izgulēšanās palutināju sevi ar sejas maskām. Brokastīs ēdu pusi sutinātas vistas filejas, nedaudz spageti un liesa krējuma mērci. Otrajās brokastīs - šķēle saldskābmaizes un mazliet vēlāk - kivi. Agrās vakariņās bija šķēle cūkgaļas karbonādes ( šoreiz bez olas un miltiem, protams, tikai gaļa) un viens paliels vārīts kartupelis. Tā kā gulēt gāju vēlu, darbojoties un mācoties eksāmenam, nolocīju vēl divas plānas saldskābmaizes šķēlītes.
Vakarā pēc ilgās pauzes 40 minūtes nominos ar velotrenažieri un izpliķēju sevi ar medus masāžu. Sajūtas - tiešām super!

Šodien atkal veiksmīgi paminos uz ritentiņa, atkal 40 minūtes. Medus masāžai brīva diena, turklāt šķidrais medus arī ir beidzies. Šodien apēstais:

  • Brokastis. Pusīte vistas filejas ar linguini makaroniem un liesa krējuma mērci.
  • Otrās brokastis - piecas piparkūkas.
  • Pusdienas - kārtīga porcijas tomātu zupas.
  • Launags - atvainojiet, norāvos, jo pārnācu no veikala ar dažādiem kārumiem. Tātad - 3 zefīri, 5 gabaliņi marmelādes un daži prjaņiki ar pildījumu…
  • Vakariņas - tuncis savā sulā ar marinātiem gurķīšiem.

Posted in Idejas un Pārdomas, Sports un Fitness, Diēta un Uzturs |

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.