Ploome - Blogs
Mar
31

Fitnesa čempionāts

Šodien Ķīpsalas hallē notika ikgadējais World Fitness Federation rīkotais Eiropas kauss fitnesā, pirmais lielais Federācijas pasākums šogad, turklāt atkal - Rīgā.

Man jau tā apmeklēšana ir kļuvusi par obligātu tradīciju, tāpēc, neskatoties un puņķošanos un ne pārāk labo pašsajūtu nolēmu tradīcijas nepievilt.

Pasākums, kā jau vienmēr, ar saviem plusiem un mīnusiem.
Ceru, ka kādreiz tiks sakārtotas tīri tehniskas lietas - piemēram, katru gadu vismaz dažiem dalībnieki netiek pie uzstāšanās tikai tāpēc, ka aparatūra nevar nolasīt disku; un kas tas vispār par stulbumu, ka pirms katra priekšnesuma tiek mainīti diski? - par mp3 viņi laikam vēl neko nav dzirdējuši?…

Diemžēl arī no sportistiem varēja gaidīt labāku sniegumu, gan horeogrāfijas, gan sagatavotības ziņā.

Bet kopumā - nebija ne vainas. Savas godalgas arī labākajiem Latvijas sportistiem un sportistēm. Kā vienmēr, tīri objektīvi visinteresantāk pavērot sieviešu priekšnesumus - salīdzināšanai un iedvesmai ļoti labi noder, īpaši apzinoties, ka kādu laiku pacenšoties, arī es varētu atrasties viņām blakus. Uzreiz tāda otrā elpa parādās, bez maz vai jāpafantazē par to, cik jauki būtu, ja visu laiku varētu veltīt sev un savam ķermenim…
_____

Sakarā ar šodienas iedvesmu pamazām atsāku arī pārtikas bilances vešanu:

  • Bumbieris
  • Divas nelielas šķēlītes tvaicētas cūkgaļas ar svaigiem gurķiem
  • Pusdienās/vakariņās - divi vārīti apcepti kartupeļi, paliela porcija pikantās vistas un krūze kvasa no “Lido” sortimenta (citas izejas nebija)

Kas zin, varbūt tiešām pierakstot to visu, kontrole kaut kā automātiski pieaug.

Posted in Idejas un Pārdomas, Diēta un Uzturs |

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.