Ploome - Blogs
Mar
9

Ekskursija

Tādā “Kārtīgā Ekskursijā” laikam nebija būts kopš vidusskolas laikiem!

Tikai diemžēl ekskursija un veselīgs, ieturēts uzturs ir divas nesavienojamas lietas. Par laimi, tas arī ir vienīgais negatīvais pasākuma aspekts. Tātad - brokastīs šķēle cūkgaļas ar svaigiem gurķiem, vakariņās trīs šķēlītes uz ātru roku uzceptas desas, bet starp brokastīm un vakariņām…! Kādi pieci speķa pīrādziņi, garšīgi ķimeņu cepumiņi, noteikti kāda bulciņa, šķiņķis, siera nūjiņas un pavisam neliels gabaliņš kūkas piedevām - kā jau tas notiek, kad visi, tikko iekāpuši autobusā, velk ārā no somām un dāsni dalās ar visu to, kas paņemts līdzi. Protams, vēl jāpierēķina zināms daudzums vīna, šampanieša, konjaka un vodkas…

Pirmkārt, ziemas sezonā tāda ekstra kā milzīgs baseins, man nav bijusi pieejama. Taču tagad sāku apdomāt - varbūt tomēr derētu iegādāties vēl vienu abonementu - peldbaseinam.

Otrkārt, neplānota peldkostīma uzvilkšana ir ļoti noderīga. Var apkopot komplimentus un uzmanības izpausmes, mazliet atsvaidzināt pašapziņu un novērtēt sevi no malas ar objektīvu skatienu. Ja kas - izpelnījos atzinību pat par to, ka man esot “skaistas, trenētas rokas”! Paldies, paldies, man prieks, ka pamanījāt!

Un visbeidzot, treškārt. Lai arī šodien nevaru ierakstīt palielīšanās cienīgu atskaiti par sporta zāles apmeklējumu un jogurtu/dārzeņu uzvaru pār bulciņām un saldumiem - esmu superpozitīvi noskaņota turpmākam darbam, jo iepriekšējo pūļu nelielie rezultāti ir manāmi. Un citi, izrādās, tos pamana pat vairāk nekā es.

Posted in Idejas un Pārdomas, Sports un Fitness, Diēta un Uzturs |

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.